Seizoen 2015 kan weer beginnen bij Van Den Borne aardappelen! De twee AVR Puma's en Fendt's met Krampe kiepers staan klaar om te vertrekken! (2015)

Avr Meerdere

FerreV
Seizoen 2015 kan weer beginnen bij Van Den Borne aardappelen! De twee AVR Puma's en Fendt's met Krampe kiepers staan klaar om te vertrekken! (2015)

Reacties

Jan Ramon
Dikke foto!!
timme936
@FerreV hoeveel moeten die rooien dat zij 2 puma's nodig hebben?
sebas deutz150
@timme936 400 hectare
JJ
@sebas deutz150 En de rest laten zitten of wat?
MaxxuM4ever
@JJ Ik dacht dat hun areaal meestal rond de 400ha was, of hebben ze nu puur meer dat ze zelf een tweede rooier aanhouden i.p.v. een klein beetje te laten rooien door derden?
JJ
@MaxxuM4ever Laatste 3 jaar hebben ze al meer dan 400ha. Rond de 500 zitten ze inmiddels. Nu hebben ze meer capaciteit en kunnen ze meer kwaliteit inschuren en afleveren.
MaxxuM4ever
@JJ aha, af en toe kijk ik wel eens op hun site en volg ik de foto's die hier op de site langs komen, dat ze nog tijd hebben voor al die precisie farming met zo'n areaal.

Weet jij trouwens waarom zij hun dammann getrokken spuiten hydraulisch aangedreven hebben ipv met een aftakas wat toch meer gangbaar is. Ik had het op hun site gevraagd, maar nog geen bericht terug tot op heden.
nico7530
@MaxxuM4ever Dammann sproeiers werken nu volledig op load-sensing, dat is toch zo bij deze op mijn werk. De reden van die pomp op de aftakas was wellicht omdat de sproeier een lange dissel heeft en ze zouden een te lange as moeten hebben, ook hier heb je minder lawaai enen onderhoud nodig aan de sproeier
JJ
@MaxxuM4ever Goede vraag, daar weet ik het antwoord niet op. Misschien dat @FerreV het weet.
FerreV
Er zit een hydrauliekpomp aangedreven door de aftakas aan. Maar waarom dit goed is kan ik zo niet zeggen.
FerreV
T.Tanis
Poeh geweldige foto😀

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Avr ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!