Foto van een New Holland T 6010 Delta, druk bezig met Bemesten.. Foto is geplaatst door ricooo12 op 27-08-2015 om 11:52:12, met 7 reacties.

New Holland T 6010 Delta

ricooo12
Foto van een New Holland T 6010 Delta, druk bezig met Bemesten.

Reacties

Ook nog gauw de putten leeg rijden?
ricooo12
@johndeere6910forever ja klopt zijn nu leeg maandag de 31e nog ff alle putten na slobberen en dan kan de tank weer schoon en de hoek in voor een half jaar
Oke vandaag kwamen ze bij ons ook poepzaaien????
ricooo12
@johndeere6910forever ooh oke dan mooi zal wel moeten want vanaf dinsdag mogen we een half jaar niet meer poepzaaien. Althans niet legaal 😛 😛 😛
Ja het is wel lang maar wij reden dat net meestal komt denk ik omdat we gedeelte op stro hebben
ricooo12
@johndeere6910forever aha oke. Wij redden het met de melkkoeienstal niet dus moeten altijd rond de sinterklaas overpompen naar de jongveestal en dan zit half februari alles vol dus dan hopen weop ggoed weer om vast wat eruit te rijden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 6010 Delta ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!