Foto van een John Deere 6430 Premium, druk bezig met Poseren. Hij is weer mooi schoon!. Foto is geplaatst door johndeere6910forever op 27-08-2015 om 18:23:28, met 7 reacties.

John Deere 6430 Premium

Foto van een John Deere 6430 Premium, druk bezig met Poseren. Hij is weer mooi schoon!

Reacties

Diederikfendt
@johndeere6910forever jullie strooien toch ook stro hebben jullie eenden
@Diederikfendt klopt nee ze hebben een biologische kalveren bedrijf en daarom lopen ze op stro en riet!
Diederikfendt
@johndeere6910forever oké op die manier niet veel last van maaien die aan de kalveren beginnen te vreten dat heeft me buurman namelijk ook met zijn biologische kalveren
@Diederikfendt och oké hoe komt dat? Hebben wij eigelijks nooit moet hij ze een keer behandelden met noramectin! Maar is dat een koeien boer of mest hij zelf ook af? En maaien zie ik vaak aan de weg haha als er daar zomers in ligt bijvoorbeeld ????
Diederikfendt
@johndeere6910forever ja klopt helemaal de vliegen leggen eieren onder hun huid en die komen huid en worden maaien al 3 dooie kalveren gehad hierdoor !
O dat is mooi klote zonde

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6430 Premium ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!