Krone voederwinningsdemo in Raamsdonk. Met veel Krone machines.Binnenkort meer foto's te zien op: http://www.trekkertrekker.nl/Wordt ook lid van onze Facebook: http://www.facebook.com/TrekkerTrekker.n

Krone Meerdere

Boerenjongen16
Krone voederwinningsdemo in Raamsdonk. Met veel Krone machines.

Binnenkort meer foto's te zien op: trekkertrekker.nl/

Wordt ook lid van onze Facebook: facebook.com/TrekkerTrekker.nl/

Reacties

Loeideutz
Was het daar nat? Hier heeft het de hele dag geregend. Kunnen ze voornat maken in plaats van voordroog.
Boerenjongen16
@Loeideutz Ja heeft flink geregend, vooral gisteravond weer ff. 10 mm in een kwartier en daarna nog 10 mm verspreid. Dus 20 mm... er werd alleen gemaaid, geschud en geharkt. Persen, oprapen en hakselen dus jammer genoeg niet.
Loeideutz
Da's jammer ja.
JD6930
@Boerenjongen16

Das jammer ja! Ook voor de organisatie!

Zie ik daar nu een frietkar van frietfeesten.nl staan? 😛
inspecteurfendt
@JD6930 is dat nou het enigste waar jij aan denkt, frieten? Haha 😃
Loeideutz
@inspecteurfendt Hij zal aandelen hebben. Dan moet hij natuurlijk ook aan het eind van de maand weten hoeveel er verdiend is en hoe groot zijn dividenduitkering is.
JD6930
@inspecteurfendt

Nee. 😃

Had hem eens ingezoond en het logo op die wss frietkar lijkt op dat van het bedrijfje Frietfeesten.nl uit Esbeek( ofja, op de wagens en bussen staat Hilvarenbeek maar ze staan gestald in Esbeek)/ Tilburg. Vandaar. 😛
Boerenjongen16
Geen idee... ben na de foto's meteen naar huis gegaan, daar lag ook nog wat werk. 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Krone ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!