De Lepoix kap er voor even weer op! Het begint stilaan terug op een echte Schlüter te gelijken :D.. Foto is geplaatst door Schluterfan op 05-10-2015 om 19:07:54, met 7 reacties.

Schlüter Compact 950 TV

Schluterfan
De Lepoix kap er voor even weer op! Het begint stilaan terug op een echte Schlüter te gelijken 😃.

Reacties

jordi 1455
Alleen nog de puntjes op I en hij is perfect.
Schluterfan
@jordi 1455

Het is toch nog even mer als de puntjes op de I eigenlijk 😃. Hij wil voor het moment niet blijven draaien. Als je brandstof gegeven hebt met de opvoerpomp draait hij enkele minuten om dan zo wat ruwer te draaien om vervolgens stil te vallen alsof je hem met de stop stil legt. De leidingen van de tank naar de pomp en terug zijn nieuw, en denkelijk moet daar iets mis mee zijn...
ZetorTwente
@Schluterfan Ook in nieuwe leidingen moet je geen knopen leggen 😃
Schluterfan
@ZetorTwente

Als het metalen leidingen zijn word dat nogal moeilijk 😃. Mijn baas had er nieuwe soldeerbanjos opgezet, maar hij vreest nu dat hij misschien iets te goed gebraseerd heeft, en dat de boel een deel dicht zit 😃. Uitzoeken zal oplossing geven 😉.
a3vandiejen
@Schluterfan Word weer een prachtige trekker.
Huuuuub
Trekt die geen lucht bij de aanzuigkant?
Kan eventueel ook via de retourboutjes van de verstuivers als deze op de aanzuigkant aangesloten zijn.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Compact 950 TV ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!