07/02: ''De vrienden van'' reden dit jaar met een Case IH Puma 220 CVX PUMA LIMITED I met Van Dal MC chrome uitlaatpijp als duwtrekker met driver  [@Wardcase] achter hun carnavalswagen in de optocht b

Case IH Puma 220

JD6930
07/02: ''De vrienden van'' reden dit jaar met een Case IH Puma 220 CVX PUMA LIMITED I met Van Dal MC chrome uitlaatpijp als duwtrekker met driver @Wardcase achter hun carnavalswagen in de optocht bij de Pinnenkleuvers en hier op de foto in het Pezerikkengat, welke er voor hun inmiddels ook op zat.

Blijft tocht een aparte verschijning!
Zwarte velgen, donkerdere kleur rood... En bij deze de door de dealer zelf geproduceerde chrome pijp.

Reacties

walker1
Dat rijd toch verschrikkelijk onhandig, de hele optocht de wagen duwen?
JD6930
@walker1

Denk dat dat wel meevalt. 😉

Hier rijden ze bijna allemaal zo met de trekker erachter. Ook met wagens waar je als trekker bestuurder minder ziet als bij deze. Bij de meeste echt lange wagens zit ook een stuur op. Er lopen ook mensen langs die via walky talky aanwijzingen geven aan de bestuurder welke kant ie op moet sturen bijv. Ze rijden ook vrij langzaam en staan om de zoveel meter stil in de optocht ivm een act voor de wagen.

Hier doen ze allen een act vòör en de meeste ook op de wagen. Dan telt het vooraanzicht en kun je er geen grote trekker of shoveltje tussen gebruiken.

Bij de kinderwagens komt het nog wel eens voor dat ze ervoor staan ipc er achter maar de grote hebben op die in Diessen, Baarschot en Haghorst na de trekkers en shoveltjes allen achter staan. 😉
Toontje kemper
@walker1 Wagens zijn voorzien van stuurassen en worden op de wagen bestuurd.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Puma 220 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!