Oldtimer verzekering

Wie heeft er een oldtimer vezekering, wat zijn de ervaringen en wat kost deze?

Ik vind wel veel online vezekeringsbedrijfjes, maar kan je deze vertrouwen?
Zie namelijk weinig reviews of ervaringen van bijvoorbeeld:

detractorverzekering.nl/
tractorverzekeringen.nl/

Deel dit topic

Reacties

Boemrang
Hier is niks mis mee.
Je zult toch vertrouwen moeten hebben.
1046
Verzekering heb je gewoon nodig , omdat et wettelijk verplicht is , maar vaak heb je et nie echt nodig , daar wil ik mee zeggen , dat er met oldtimers minder gouw ongelukken gebeuren, rij zelf al 17 jaar met oldtimers en heb nog niet de verzekering hoeven aan te spreken
IHC-power
Kijk eens bij oldtimerverzekeraar "Marsh". Heel handig voor als je een oldtimer hebt en goedkoper dan de andere maatschappijen. (wij gebruiken deze al jaren)
oldtimers-te-koop.be/oldtimer-verzekering-bijstand…
F-E-N-D-T-J-E
Bij overwater kost 70 euro maar kun je veel tractoren en stationaire motoren opzetten en kost niks meer en je mag hem hobby matig gebruiken
bomhofpwer
Ligt er net aan wat voor een oldtimer je hebt.
mijn vader heeft een ford 5600 4wd. het is een zeldzaam model en netjes/compleet gerestaureerd. bij de verzekeringsmaatschappij schatte z'n waarde van de trekker op 5000 euro. als je dan een ongeluk zou krijgen of brand of iets dergelijks zou je dus te weinig uit betaald krijgen. hij heeft hem laten taxeren bij een newholland dealer. die taxeerde hem rond de 25.000 euro. taxatierapport in gediend bij de verzekeringsmaatschappij.

als ik jou zou wezen zou ik hem dus laten taxeren bij een dealer of iets dergelijks en bij de verzekering indienen. weet je zeker dat je goed uitbetaald krijgt als je een ongeluk krijgt
pannekoek
De verzekering is alleen maar belangrijk voor schade die ik eventueel zou kunnen toebrengen bij andere partijen. (op de openbare weg)

Mijn eigen tractor vind ik dan minder belangrijk, hij is nu niet veel waard.
Misschien als hij gerestaureerd is dat ik anders praat, maar is nu niet belangrijk.
pannekoek
Overwater had ik inderdaad ook in pb ontvangen, maar vind 35,- euro wel aantrekkelijker klinken. (we blijven natuurlijk nederlander)

detractorverzekering.nl/ blijkt een assurantiekantoor in Heereveen te zijn, zal ze maandag eens bellen.
old man jose
Panne koek je hebt eenPersoonlijk bericht in je inbox
fiatfan
Bij overwater kun je wel zoveel trekkers als je wilt op die ene polis rijden... en je kunt ook laten taxeren en tegen brand/diefstel verzekeren
pannekoek
@ old man jose: klopt, had ik ook aangegeven in de post boven je. (pb = persoonlijk bericht)

@ fiatfan: meerdere trekkers gaat niet gebeuren.
We hebben 3 paarden en maar 2400m2 land waarvan 800m2 aan rijbak. (20x40)
pannekoek
Heb zojuist telefonisch contact opgenomen met Veenstra & de Jong Assurantiën welke achter detractorverzekering.nl/ schuil gaan.
Het vlakken van de paardenbak valt niet onder hobbymatig gebruik.
Hobbymatig gebruik is alleen: toertochten, demonstraties en shows. De toevoeging hobbymatig gebruik is hetzelfde als shows, toertochten en demonstraties.
Dan kom ik een stap hoger en gaat de premie 60,- euro kosten.
Dan verzeker ik hem liever voor 10,- meer bij een ander die niet aan misleidende informatie doet.
Bovendien geven ze aan bij de Kifid aangesloten te zijn en als ik het register van Kifid controleer blijkt dat ze geen lid meer zijn.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
89