Illustratie van:

Unimog 406 - Onderdelen site unimog

Hallo, ik ga binnenkort met een unimog 406 aan de gang. Nou heb ik daarvoor onderdelen nodig voor onder andere de cabine. Ik heb deze site gevonden:vamparts.be/index.html/
Mijn vraag was heeft iemand ervaring met deze site ofzo? want omdat het helemaal in belgië zit weet ik niet of het wel vertrouwd is ook met verzenden enzo.

Deel dit topic

Reacties

unimog_kevin
Vamparts.nl is een kei goede site. ik bestel daar ook regelmatig dingen. www.unimog.nl is ook een aanrader. profiel aan maken. en dan kan je op ut forum vragen stellen over je mogje (zitten der ook veel meer die der meer van weten 😉 )
Postelfendt
Okee fijn:D ook met verzenden enzo? want zag paar mooie dingen tussen staan en omdat ik nog wel aparte cabine heb is niet zo heel veel voor te vinden maar hier wel.
unimog_kevin
Jah hoor. gaat prima. 😉
Postelfendt
Okebedankt zal ik daar wel watbestellen.
Joop3
Ik heb de genoemde site even bekeken, en mij valt op dat veel onderdelen incl. originele verpakking zij gefotografeerd. Die kun je ook gewoon bij de plaatselijke mercedes dealer krijgen! Zij kunnen als het goed is aan de hand van jouw serienummer de gebruikte onderdelen terugvinden. TIP: voor €10,- per jaar krijg je zelf een licentie om op internet in het onderdelenprogramma (EPC) van Mercedes te kijken! Hier kun je alles terugvinden, zelfs van je personenauto of vrachtwagen:
service-and-parts.net/
Steyr thomas
@ joop3: als je arm wilt worden zou ik het zeker bij de mercedes dealer gaan halen...
goeiedag eem
Probeer anders Dondald Verdonk in Epe eens die heeft ook veel onderdelen, en wat je ook kunt proberen is unimog service en dealer List in Uelsen,duitsland.
Joop3
@Steyr thomas
Ja nee, goeie tip. Vragen wat het kost kan altijd. Waarvan denk je dat Vamparts de onderdelen heeft? Bovendien willen die er ook wat aan verdienen. Als het geen imitatie is, zal ik zeker ter vergelijking de Mercedes dealer erbij betrekken. Vaak zijn ze niet eens duurder, en als je er iemand kent, of een mooi kortingsbedrag weet te onderhandelen valt het zeker mee.
Was ook niet mijn eerste gedachte, maar de mensen die ik daar tegen ben gekomen vallen me tot op heden erg mee. Ik had niet gedacht dat ze die oude troep nog interessant zouden vinden.
danny-holder
@ steyr thomas : klopt helemaal daar is het allenmaal veel duurder

ik haal altijd alles bij,, kees rutten st hubert 0485-454782 die heeft bijna alles op vooraad liggen !!

vamparts is ook een goede site
en donald verdonk /albert verhulst hebben ook veel liggen

succes met de unimog

groetjes danny
unimog_kevin
@Joop3

is idd veel duurder 😉

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Unimog 406 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
16