Illustratie van:

John Deere 3020 - oliepomp

Weet iemand hoe je de oliepomp van een 3020 moet ontluchten, of ontlucht deze zichzelf,...

gr. stijn

Deel dit topic

Reacties

jd4020slepper
Die ontlucht zich zelf
stijn055
Dat is minder..
hij staat namelijk in elkaar en omdat ik eerst ook dacht dat deze zichzelf ontluchtte heb ik hem gestart maar de lift werkt niet, servostuur ook niet dus eigenlijk alles wat door die pomp wordt aangedreven wat kan dan het probleem zijn? de oliepomp is nog goed naar mijn weten (werkte nog voordat ik de trekker uit elkaar haalde)
JD3010
Hoelang heb je de trekker laten lopen? Mijn 3010 heeft er ook last van als die een tijdje heeft stil gestaan, maar na eventjes begint het toch te werken. Het schijnt wel een kwaaltje te zijn. Op amerikaanse sites heb ik wel eens gelezen dat er een soort terugslagklep oid. in de olieleiding wordt geplaatst.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 3020 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
3