Yamaha quad

Hallo,

weet er misschien iemand hoe ik van mijn Yamaha warrior 350 quad de luchtschroef moet draaien om een rijker mengsel te krijgen? Bougie is nu grijs en moet koffie bruin zijn hoorde ik.

MVG Joep

Deel dit topic

Reacties

deutzpower36
Als de bougi nu grijs is dan is alleen de luchtschroef niet voldoende.
Maar ik vind de bougi geen goede meetstaf voor je afstelling. Dat moet je kunnen horen en voelen. Bougi is een slechte indicatie.
EA_MF
@joepvanoort

Ik denk dat je voor die vraag beter op www.quadforumbenelux.com kunt kijken

Anders even een service manlual downloaden, normaal gesproken zou t dr in moeten staan (btw. Goed afstellen lukt je niet met een beetje met de luchttoevoer kloten, als je m goed af wilt stellen moet je naar een (dynojet) testbank gaan, normaal gesproken kunnen ze m daar perfect op afstellen)

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
1