Illustratie van:

Onderdelen Uitlaat - kruis in openpijp

Een maat van mij zij dat als je een openpijp of chomepijp monteert dat er een kruis in de pijp moet zitten is dit waar?? wand ik wil zoon pijp monteren
alvast bedankt izander

Deel dit topic

Reacties

Favorit614
Mag, maar hoeft nie.
Het heeft geen enkele zin.
izander
kees 956
Volgens mij moet dat bij sommige klasses bij trekker trek zodat als de turbo uitelkaar klapt er geen grote stukken uit kunnen vliegen
1046
Das enkelt bij trekkertrek ,alleen als je dan een turbo heb, is zo'n kruis verplicht
izander
@1046 oke
izander
Bedankt allemaal
valmet 605
@izander Als de uitlaat niet origneel is en er een turbo op de trekker zit is het verplicht een kruis van een aangegeven dikte bouten te monteren bij wedstrijden van de NTTO.
izander
@valmet 605 oke dus alsje gee tt doet en gewoon op de weg rijd hoeft dat dan niet ?
valmet 605
@izander nope!
izander
@valmet 605 oke weet ik genoeg bedankt
arnoud
Bij de ntto mag je een open pijp maar moet een kruis in zittn van minimaal bouten van M10 en staalwaarde minimaal 8.8 en bij de trekkerslep gewoon orginele uitlaat!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Onderdelen Uitlaat ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
1