TH800D Hooischudder lagers

Beste,

Ik ben bezig met het vernieuwen van lagers van een fella schudder. Daarbij slaag ik er niet in om deze kardankoppeling te verwijderen om het lager te verwijderen. Heeft er iemand een goede manier om met zo weinig mogelijk beschadiging dit tandwielkastje verder te demonteren?

Deel dit topic

Reacties

johan6640
Kun je er niet iets tussen zetten dat je wat wrikt/spanning er op zet. en dan met en hamer rustig tikken dat er los springt.
deutz keal
Wd 40 bij spuiten
matthiascasselman
Bij het loswrikken is het vrij gevaarlijk om de boring achter de kardankoppeling te beschadigen. Hier zit een circlips die de buitenring van het lager vastzet.
casejxu
Een dikke strip achter de kop van de gaffel houden die op de as gemonteerd zit en met een goede hamer rake klappen uitdelen... wel beide kanten even doen dus ombeurten

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0