Verstuivers d 439

Aanhaalmomenten verstuivers cormick d439 weet iemand die mischien? bij voorbaard dank gr

Deel dit topic

Reacties

Oldtimer-fan
Gewoon goed vast met de sleutel. Wij hebben ook geen momentsleutel gebruikt. Gaat prima met de sleutel.
Wimsumar
Beste CormickD-439: Let liever op het verwijderen en vernieuwen van de brandplaatjes (ringen) onder de verstuivers. En, zet bij het eventuele afstellen van de druk deze liefst 10 BAR onder de waarde die in de fabrieksafstelgegevens staat: de inspuitpomp is immers ook epaald niet nieuw meer!
b450
Je hoeft de moertjes niet vast te knallen met een momentsleutel. Met gevoel vast draaien op het brandplaatje is genoeg. Het is normaal dat er tussen de lip in de verstuiver waar het tapeind in zit en de cilinderkop ruimte zit. Dus als je de moer blind vast knalt.. bestaat er een kans dat er iets af breekt.
cormickd-439
@wimsumar@b450@oldtimer-fan allemaal bedankt het is weer opgelost, weet misschien iemand ook of er ook pakkingen voor de waterpomp zijn? mijn trekker lekt namelijk (best veel) water langs de waterpomp bij voorbaard dank
guy s
Alle dichtingen zijn nog makkelijk te bestellen via "granit "
paulusmahandel
Ook hier te krijgen
cormickd-439
@Wimsumar weet u toevallig ook of er nog ergens nieuwe brandplaatjes voor mijn d439 te krijgen zijn?>
Wimsumar
Beste CormickD-439:
Quote @cormickd-439:
nieuwe brandplaatjes

Dat dacht ik toch zeker wel. Vermoedelijk gewoon universele ringetjes, verkrijgbaar bij mechanisatiebedrijf/motorrevisiebedrijf waar ook verstuivers getest kunnen worden.

P.S.: De oude zijn eventueel uit het gat te halen met een (dikke) houtschroef (of ronde vijl) die je er handmatig in 'vast' draait.
cormickd-439
@Wimsumar ik heb ze er zo uit kunnen pakken met een klein magneetje, ik zal eens om mij heen kijken of ik deze ringetjes kan vinden
Wimsumar
Beste CormickD-439:
Quote @cormickd-439:
ik heb ze er zo uit kunnen pakken met een klein magneetje

Ohhw, dat is mooi. Bij alle 4 cilinders zelfs zo te zien aan het aantal reacties. 😃

Ik wist overigens niet dat ze magnetisch waren. Ik dacht een of ander koperlegering.
cormickd-439
@Wimsumar er zitten van die soort conische brandplaatsjes in, zal eens kijken of er ergens een paar te vinden zijn. (ik had inderdaad vaak genoeg gereageerd maar dat ging per ongeluk haha)

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
1