Kruisstukjes

Wie heeft er ervaring met het vervangen van de kruisstukjes bij de voorwiel aandrijving van een JD 3040 ?,zijn deze van Walterscheid of van JD,kun je deze ook vervangen zonder alles uit elkaar te halen?

Deel dit topic

Reacties

JD3010
Als je de aandrijfas eronder vandaan haalt, is het veel makkelijker en zoveel werk is dat nu ook weer niet. Het kan heel goed dat het van Walterscheid is.

Ja, welke eigenlijk.
Favorit3
Bij terberg in Hoogeveen doen ze dat werk ook balanceren als het moet.
Patrick 2020
3040 heeft toch ZF vooras?
Welke bedoel je? Van de cardanas? Of die uit de as richting eindvertraging? Die van de eindvertraging zijn van Elbe als ik het goed heb. Scheelde bij onze 3650 toen de helft met orginele. Denk dat die van de cardanas dan ook wel van Elbe zullen zijn. Orginele nummer van jd er eens bij kramp of granit er Door halen en je weet al aardig meer. Kruisstuk vervangen is nogal rot werk als je het nog nooit gedaan hebt. Voor je het weet liggen alle naalden uit je huls. Hoe lastig het is en hoeveel werk ligt aan welke je moet vervangen. Maar denk dat het de binnenste van de 2 naar de eindvertraging is. Deze slaan in omdat ze bijna geen hoek hebben.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0