Hydroliek TS125A

Hoi, ik heb een NH TS125A bij mij thuis
alleen iedere keer als we met de hendel van de hydroliek bijvoorbeeld naar voren duwen, gaat hij wel weer terug maar de hydroliek blijft pompen.

Deel dit topic

Reacties

old man jose
Kabels en beveiliging opnieuw afstellen en smeren.
CHALLENGERfan
Elektrisch of mechanische bediening?
ford8630power
@old man jose

Heeft geen zin.

Dit is een typische TSA kwaal. De pomp blijft pompen terwijl er niks gevraagd wordt. Dit is een fout in de pomp die veel mechanisatie bedrijven nog probeerden te repareren, maar tegenwoordig leggen ze er meteen een nieuwe pomp in. Tot bouwjaar 2008 hebben ze deze kwaal geloof ik.
wouterdp
@ford8630power
klopt helemaal, het huis van de pomp loopt in waardoor de olie langs de plunjer stroomt en de pomp niet meer in neutraal positie komt. is een ziekte van alle tsa en de eerste t7000s
DESLAGERURRE
@wouterdp klopt .. dan zit er een kras op de spiegelplaat van de pomp ..
evert
Dit probleem hebben we niet, wij hebben iemand van Van der Kolk (Zetten) laten komen, en in de pomp zit iets van een schakelaartje en deze wijkt iets af en die word binnenkort bijgesteld.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0