Trommel valt van trommelmaaier

Hallo allen,

Enige weken geleden kocht ik voor m'n kleine tractor een trommelmaaier.
Het moest snel gaan, aan huis geleverd ook en zo kwam ik bij boxermachines.nl uit.
Echter al problemen gehad met aftakas, nu in orde maar blijft Chinese makelij. Nu is er 1 vd trommels ook naar beneden gekomen gisteren!!!
Je ziet aan het uiteind vd trommel een bout met schroefdraad, echter als je in de bovenkant kijkt (daar waar de trommel moet ingevezen worden) zie je geen schroefdraadplek meer. Is deze eruit los gekomen!?....
Weten jullie raad?
Ik neem vandaag ook contact opmet de leverancier.

Deel dit topic

Reacties

jehan
Dat had ik eerder gedaan dan hier op tractorfan zetten eerst de leverancier raadplegen
walker1
De importeur is vast bereikbaar op zondag 😄 of heb je dat ding via de plaatselijke afhaalchinees besteld?
weurding
Idd, garantiegevalletje toch?
interman
Idd garantie.
Persoonlijk zou ik kijken of je hem terug kan doen en kijken dat je zoveel mogelijk van je aanschafwaarde terugkrijgt, of helemaal.
En dan op zoek naar een leuke 2e hands pz135. (kost de helft van die chinees en gaat 1000x zo lang mee)
Niek123
Ziet er altijd leuk uit zo op zo'n site, maar het is grote rotzooi. Ik heb eens bij handelsonderneming in zeeland een weidesleepje gekocht (nieuw) hij is al op veel plekken opnieuw gelast moeten worden en de mat lag er niet recht in. Toen we contact opnamen werd er niet gereageerd.
erik9831
Is het niet boxermachines.be ... inplaats van nl ?

Voor de mensen die niet goed weten wie dit is, dit is namelijk handelsonderneming Dena VOF, dat gevestigd is in wuustwezel.

Deze onderneming heeft nu een webschop geopend onder deze naam.

Je moet ook weten dat deze machines allemaal van Chinese makelij zijn. De Chinezen zijn zeer inventief met het plakken van stickertjes met een Italiaanse vlag op. Ook de naam Eurotrac klinkt zeer Europees door de Euro dat er in voorkomt. Maar ook dit is Chinese makelij.
Husqvarna
Typ maar eens Boxer in op de zoekbalk, maar als je goedkope troep koopt kun je troep verwachten. Veel Chinese merknamen eindigen ook op Germany, zal wel een Chinese provincie zijn ofzo.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
3