Iemand ervaring met landbauagricols.com ?

Dikke trekkers voor een leuk prijsje.

landbauagricols.com/

Iemand ervaring mee?

Deel dit topic

Reacties

valmet 605
Rare verhoudingen van de prijzen. Trekkers jong en oud grofweg zelfde prijs.

Heel bijzonder.

Ik ben heel erg benieuwd.
claasfan
Die trekkers zijn wel heel goedkoop
Ben je nu echt zo naïef? Kan toch gewoonweg niet kloppen. Daar hoef ik en denk meerdere met mij geen seconde over te twijfelen.

Maar als je dan toch twijfelt zoek je een trekker op die site op die je niet zo vaak ziet. Als voorbeeld de landini starland 270. Even gezocht op Google en dan kom je er achter dat deze bij www.brandt-traktoren.de staat.

Bij marktplaats zeggen ze niet voor niets: als iets te mooi is om waar te zijn, dan is het dat vaak ook!
dickt
Ik zou er ook niets mee doen
Ze zijn eerst begonnen met landbauagricol.com/
Die website is nu geblokkeerd en toen hebben ze op 11 april er een s'je achter gezet en met een nieuwe website begonnen.
De vraag is hoelang het duurt voor deze geblokkeerd is. 😞
TomopSame
Als je iets niet vertrouwd kan je simpelweg via google achterhalen of de afbeelding nog op internet voorkomt. Rechtermuistoets klikken en dan "zoeken op google naar deze afbeelding".
Zo staat er op deze site een same antares te koop voor 5700 euro terwijl deze op agriaffaires staat voor 13500 euro.
jammermaarhelaas
Wanneer ik al die blinkende foto's zie, en er staat op de homepage al 2 keer "Money back guarantee" (1 keer tussen de flitsende foto's bovenaan de thuispagina, en 1 keer onderaan diezelfde pagina) dan is mijn argwaan gewekt. En gezien de reacties voorafgaand aan die van mij lijkt me dit een partij waar je niet zomaar ongezien mee gaat handelen.
erik9831
@Fendt-Farmer-Vario Inderdaad, hoe naïef kan je zijn ...

Bij die site mag je zeker niets kopen, ik koop al mijn trekkers hier adam-pawel.com/landmaschinen.html/

VEEEEEEELLL goedkoper hoor 😃
JD6930
Een John Deere 6620 € 100 goedkoper dan een 6610 en allemaal prijzen rond dezelfde bedragen zoals hierboven ook al vermeld. En dat ongeacht leeftijd van de trekker/machine...

Dat kan inderdaad nooit kloppen!
Fendt926Driver
Quote @erik9831:
, ik koop al mijn trekkers hier
die lijkt mij inderdaad ook veel betrouwbaarder?????????? 😃
Balky
Zelfs het adres klopt niet, het is niet Flebe lane maar Glebe lane in Maidstone !!! hier heeft in het verleden ook een zeker Morgan Machinery gezeten die in tractoren handelde, op dit moment zit er een accountant in het pand !!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
1