Nominatie John Deere Manure Sensing

De John Deere Organic Nutrient Management (Manure Sensing), die real-time de nutriëntengehaltes meet tijdens het vullen en mestrijden, is genomineerd voor de Bronzen Sikkel 2014. Deze innovatieprijs wordt toegekend op de komende editie van AgroTechniek Holland.

Deel dit topic

Reacties

Alpacaboerke
Eindelijk een systeem die echt naar behoefte bemest en daarmee de m3 discussie en mestdumpen aan de kant zet.
newholland6640
Ja, als dit goed werkt kun je pas echt efficient werken. Hoevaak wordt er niet gewisseld van put zonder dat de hoeveelheid mest wordt aangepast. Meestal worden er nieteens monsters genomen. (spreek ook voor mezelf)
veeboertje
De bronzen snikkel 😛
Patrick 2020
@veeboertje Bronzen Snikkel, Gouden Pik, wat maakt het uit 😃
NewHollandErik
Dit had Veenhuis/Eijkelkamp toch al?

precisielandbouw.groenkennisnet.nl/Mestanalyses.as…
Nhpaultje
Moet alleen nog goedgekeurd worden door de nvwa, zodat dit soort systemen de monsterappartuur kan vervangen. Dan heb je er wat aan.
RobinBos
@NewHollandErik niet helemaal, veenhuis kan de trekker niet in snelheid regelen, dat moet de chauffeur zelf doen. John deere kan dit wel.

die goedkeuring is inderdaad erg belangrijk, maar ga er maar vanuit dat dat er gaat komen.
Wellicht zit er een verschil in meet nauwkeurigheid van de sensor en wat ze in een lab meten, maar dit systeem meet het gehele volume wat uitgereden wordt, dit zegt vaak meer dan een paar monsters.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden john deere en management geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN