Dewulf neemt Miedema over

Dewulf heeft zonet een bericht gepost dat ze tot een akkoord gekomen zijn met miedema. Dewulf zal de boel overnemen maar midema blijft aandeelhouder

Dewulf kondigt akkoord voor overname Miedema aan

De Dewulf groep heeft een principeakkoord gesloten tot overname van Miedema, dé referentie in het ontwikkelen en vervaardigen van moderne technologie voor het inschuren, sorteren, transporteren en het poten van aardappelen. Het bedrijf voert sterke merken als Miedema, Structural en Smart Solutions. Met deze overname wordt het assortiment aardappel- en groentemachines van Dewulf versterkt en groeit de groep onbetwistbaar uit tot de wereldwijde top binnen dit segment van landbouwmachineproducenten. Zo kunnen Dewulf en Miedema samen een volledig pakket aanbieden aan de moderne aardappel- en groentetelers van deze wereld. De overname zal naar verwachting in het 4e kwartaal van 2014 worden afgerond.

Deel dit topic

Reacties

bertd
Sterke zet, ben benieuwd naar hoe het verder gaat nu
SJB533
Dit is de Nederlandstalige tekst...
Siebenga
Hoezo een sterke zet? voor wie?

Ik denk dat dit juist het einde betekend van een bedrijf waar wij als nederlander trots op kunnen zijn.
Balky
Mee eens, belgen aan het roer, bedrijf naar z,n moer
reinder-mf
Jammer van het bedrijf, maar inderdaad een mooie zet. Een prachtig totaalpakket met geen overlappingen, welke bij dealers goed zal vallen denk ik.
GD tuning Garyp
@Siebenga Volledig met je eens.
Wimsumar
Beste Siebenga:
Quote @Siebenga:
als nederlander

Als Fries(?)

Voor wat het waard is/was:
Citaat: " Het bedrijf wordt een aantal malen verkocht o.a. aan landbouwwerktuigenfabriek Vicon te Nieuw Vennep, is onderdeel geweest van Greenland en is sinds 1993 onderdeel van Netagco (Netherlands Agricultural Companies).".

Lees meer: frieselandbouwwerktuigenfabrikanten.nl/merken-en-f…
TE20
@R. Hogenhout
Volledig met je eens !
Zo'n zet had ik op een of andere manier wel zien aankomen, aangezien dewulf zich de laatste jaren zelf heeft toegelegd op enkel rooimachines voor aardappelen en wortels, en dan wordt het gamma wel heel erg nauw , zeker met AVR die op een kilometer van hun deur zit en het ganse gamma van planten en rooien aanbiedt.
JJ
Ben benieuwd wat dit voor de toekomst gaat brengen. Wel een sterke zet als je het mij vraagt.
(Beetje zelfde trend als AVR die Climax overnam.)
DANOONTJE POWERR
@GD tuning Garyp En ben je er erg rijk van geworden? 😃
GD tuning Garyp
@DANOONTJE POWERR Was het maar zo :lol:

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
0