Illustratie van:

International 633 - Hydraulische olie hoeveelheid / filter?

Hallo experts, mijn vader heeft een IHC633. De hydrauliek-olie is oud, en niet meer vol. Kortom hij wil het vervangen. Inmiddels ben ik erachter dat hij 'hytran' olie nodig heeft. Hoeveel gaat er in?? En zit er een filter in het systeem, zoja wil hij die ook vervangen.
Dank voor jullie inbreng!

Deel dit topic

Reacties

valmet6400power
Filter ook vervangen als je nieuwe olie erin doet ja, kost niet veel en je hebt er wel een bult schik van 😄
ROBERTIHC
Zitten 2 filters in het systeem, 1 persfilter rechts bij de motor en een zuigfilter (gaas) aan het begin van de zuigleiding, deze wil nog wel een dicht gaan zitten, effe demonteren en schoonblazen.

volgsmij moet er ongeveer 15 liter hy olie in
Wimsumar
Beste RobertIHC:
Quote @ROBERTIHC:
hy olie

Voor jouw gesneden koek, maar je zet vraagsteller Tonni wellicht op een dwaalspoor door niet de volledige produktbenaming (HyTran-olie) te gebruiken.
ROBERTIHC
@Wimsumar mijn excuses 😉
Prins81


Misschien heb je hier wat aan?
Heb er meerdere foto geplaatst wat betrekking heeft op het hydraulisch systeem
Tonnl
Dank voor de reacties! Inmiddels heeft pa al 20l Hytran olie aangeschaft. Acute probleem ook gevonden: de aansluiting voor werktuigen-hydrauliek lekte (vuil op het afsluitende balletje in de aansluiting). Voor nu even aangevuld. Na het landwerk over een week ofzo (jawel deze tractor wordt nog gewoon gebruikt) olie en filters wisselen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 633 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
15