Case mx 135

Wij hebben een case ih mx 135 maar vandaag tijdens het maaien ging de maaier omhoog als het toerental een klein beetje zakte maar de ploegsysteem staat gewoon uit het kastje met de drie draaiknoppen en het beeldscherm voor storing kodes knipperde van 5 naar 0 wat is er aan de hand?

Deel dit topic

Reacties

christelthijssen
Dat is een storings code... Als je een groen lampje hebt bij je aftakas schakelaar kun je daar je fout codes aflezen.. teminste je dealer dan
jeroen946
Met de tuimel schakelaar van.de hef kun de storing resetten
gypCaseXL
@christelthijssen de codes bij de aftakas staan los van de hef. De code wordt al in het schermpje bij de hef instellingen aangegeven. Knipperen van 5 naar 0 en dan weer van 5 naar nul staat voor storingscode 50. je dealer kan je zo vertellen wat er mis is.

Wat wel kan is dat het automatisch uitschakelen van de aftakas bij heffen een storing heeft, dan moet je ook de aftakas code aflezen. Maar dit is niet het geval als ik het goed begrijp
radium45
Vermoeden dat de potmeter op de hefarm kapot is.
Dairy-Special
Foutcode 50 is van de meetpen van de linker hefarm, deze is waarschijnlijk kapot.
langeslagdiesel
Pen hoeft niet juist kapot te zijn.
beetje oxidatie mag ook graag storing geven.
pen er even een paar keer in en uit en de boel wat schoonmaken wil ook vaak wel helpen.
en de stekker van de stuurdraad ook even open en dicht.
en dan de boel ff lekker inspuiten met wd 40, [kruipolie].
grote kans dat hij dan weer blij z`n werk doet.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
3