Ervaringen met de MC Cormick?

Iemand ervaren met een mc cormick trekkers van bouwjaar 2007?
bijv een XTX 165.

ik heb al gehoord dat bij de cormick vroeger veel betere trekkers waren dan nu.
ik ken ook amper handje vol boeren die een cormick bezitten. .

is dit echt een slecht merk?
lijkt mij hetzelfde als een case maar wat weet ik ervan, totaal geen ervaring mee.

Deel dit topic

Reacties

valmet 605
De vergelijking met de international trekkers is ook geen goede. De cormick waar hier over gesproken wordt is een product van de Italiaanse argos groep. Dus vergelijken met landini doet meer recht.
machinist
Is dit topic zijn ze ook niet erg positief over lees ik
farmingforum.co.uk/forums/showthread.php/…
Snaky Bill
We rijden ZTX 280 en mtx 125 en ztx 160 zijn goede tractoren we hebben er weinig mee. brandstof verbuik is zeer good tegen over andere merken
Ritchie
Die eerste XTX'en waren niet zo best. De latere, vergelijkbaar met de Landini 7-serie, zijn een stuk beter volgens mij. McCormick's worden hier meer verkocht dan Landini, maar er rijden best wel wat 7 series in Polen en Frankrijk dacht ik.

Een MTX is weer anders, die is vergelijkbaar met een Case MX.

Maar McCormick hoort idd. bij Argo spA. net als Landini en Valpadana.
gypCaseXL
Cormick MC en MTX zijn nagenoeg een case IH. Zijn prima trekkers, hebben een MC uit 2006. hoor wel van onze dealer dat ze tussen 2007 en ongeveer 2011 niet zo heel best waren. De nieuwste modellen zijn weer wel goed.
Heb verder geen ervaring met ZTX of XTX
pieto84
Die eerste types zijn nagenoeg gelijk een case MX, komen uit de oude international fabriek in doncaster. Merknaam McCormick en die fabriek zijn gedwongen verkocht doen het hele spul opging in CNH.
Fendt_favorit
Trekkers waar je prima mee vooruit kunt. Is modificatie op versnellingsbak geweest vanuit fabriek, draait daarna behoorlijk probleemloos.

Nieuwe X7 trekkers bovendien uitgerust met ZF-bak, staat voor kwaliteit.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
4