Illustratie van:

Fendt Farmer 2 - verlichting

Heb problemen met mijn verlichting. Bij het remmen branden de pinkers ipv remlichten wat normaal is.(er zijn geen remlichten aanwezig)
Alles werkt apart -pinkers -alle verlichting voor en achter - remlichten(pinkers die branden) maar wanneer de lichten aangeschakeld worden gaan de pinkers niet meer.
De remlichten werkt wel nog met de lichten aan.(pinkers die branden)
Wat kan hier verkeerd lopen?
mvg,
Luc

Deel dit topic

Reacties

joozt
Controleer eerst je massa maar eens. 9 van de 10 keer veroorzaakt een slechte massaverbinding problemen waarbij meerdere lampen gaan branden of lampen mee gaan knipperen. Werkte alles voorheen wel goed?
luc1963
Ik zie nu dat het enkel zo is als ik de aanhangstekker inplug.

Zou dat niet Europees geschakeld zijn?
Wimsumar
Beste Luc1963:
Quote @luc1963:
Europees geschakeld

De samenschakeling van remlicht en richtingaanwijzer (pinkers) op de trekker combineert niet met de afzonderlijke verlichting (rem en richting) op de aanhanger.
Ontkoppel remlicht en richtingaanwijzer op de trekker. (laat remlicht op de trekker vervallen of monteer achterlampen met 3 afzonderlijke lampen voor achterlicht, remlicht en richting).

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Farmer 2 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
9