Deutz d6806

Hallo, ik ben in het bezit van een deutz d6806. Ik heb het probleem dat hij uit zijn tussengang (m) "springt" . Heeft iemand dit al voorgehad en wat kan het probleem zijn? Ik heb al de vergrendelbolletjes en veertjes vervangen maar helaas zonder resultaat.
Kan iemand me op weg helpen, jullie reacties zouden al een grote hulp kunnen zijn.

Matthias

Deel dit topic

Reacties

paulusmahandel
Pook versleten?
anders zal je het in de versnellingsbak zelf moeten zoeken.
Matvan
Ja ik vrees het maar ik heb me laten vertellen dat er een lager kan versleten zijn en dat de assen scheef komen te zitten. Zouden er nog zo'n gevallen zijn?
frank857
Is het een gesynchroniseerde bak?
Matvan
Ja maar de 1ste tot 4de is in orde, het zit hem in de groepen
deutzfanJos
Hadden wij ook wij konden hem er niet eens in de hoogste groep krijgen. nieuw tandwiel in gezet nu doet hij het piekfijn
deutzman8006
@Matvan mijm 6806 is niet gesynchroniseerd maar ik kan de poken er niet afhalen. Dit is een geheel met de bak
Dat er een lager slecht is moet hoorbaar zijn.
fiatfan
@Matvan Ik hoop niet dat je lager versleten is en dat de assen scheef zijn komen te zitten. hebben we met de Intrac meegemaakt. die had zijn modificaties niet gehad. dit kostte echt gruwelijk veel geld. kun je beter een gebruikte bak zoeken
Matvan
Er zal niets anders opzitten dan de bak open te doen e
Matvan
Hallo iedereen, ik heb intussen mijn versnellingsbak "open" gedaan en gezien dat er 2 lagers versleten zijn, dus weten we wat doen e.
Alleszins bedankt aan iedereen die gereageerd heeft!!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0