TF week - 20--, de trefwoorden!

Beste mede TF'ers,

Zoals iedereen weet heeft Boerderij sinds ergens 2013 of eerder de site grotendeels afgeschermd voor niet leden.

Om toch de TractorFan week aan niet Boerderij leden te laten zien ben ik toen begonnen om ze wekelijks bij elkaar te zoeken en een bijv. ''TF week - 2014'' trefwoord aan toe te voegen/ ze vervolgens in de pb inboxen van degene die er om vroegen te droppen.

Afgelopen jaren heb ik meermaals gevraagd aan leden die de foto's ook gewoon op Boerderij.nl konden zien en ook op TF tegen kwamen, er even het trefwoord aan toe te voegen zodat het niet zo'n bonk werk was om de foto'' te vinden, die zo nu en dan ook bij het verkeerde merk en type staan. Hier is nauwelijks gehoor aan gegeven.

Omdat het zo'n bak werk is om het iedere week bij te houden heb ik besloten per 2015 te stoppen met de PB's in de inboxen! Omdat ik bijv. liever mijn FB pagina's etc. bijhoudt in die tijd dat ik hier aan kwijt ben, en er bij iedere vraag aan leden om het trefwoord toe te voegen een hoop kritiek op kwam van Boerderij leden dat het onzin was en mensen zelf maar moesten zoeken, wat het dus een stuk minder leuk maakte om te doen!

De foto's zullen ook in 2015 gewoon bij het dan trefwoord ''TF week - 2015'' komen te staan, om het makkelijker te maken ze allen te vinden staat hier onder het lijstje van de TF weken door de jaren heen,(de foto's waar de trefwoorden aan toegevoegd zijn).

T/m week 52 2014 zullen gewoon in de inboxen verschijnen zodra ik er tijd voor heb! 😉

TF week - 2011:
tractorfan.nl/picture/tag/…
TF week - 2012:
tractorfan.nl/picture/tag/…
TF week - 2013:
tractorfan.nl/picture/tag/…
TF week - 2014:
tractorfan.nl/picture/tag/…
TF week - 2015:
tractorfan.nl/picture/tag/…

Deel dit topic

Reacties

JD3010
Ik snap ook niet helemaal waarom je dat doe.
mike_v
De echt geïnteresseerde leden, zoeken ze zelf wel op. Vind het ook maar dubbelwerk van je @JD6930 😉
Arrie94
Kom op jongens, niet zo negatief. Nu een paar jaar compleet is, is het wel leuk om te zien wat (een redacteur van) Boerderij interessant of aansprekend vond.
Zeemees
Iets met incognito modus
ricooo12
@Arrie94 ja idd en als iedereen die erzelf instaat of waarvan er een bekende erin staat ff in een een reactie onder zijn/haar foto even @JD6930 zet is het ook al makkelijker voor hem
JD6930
@mike_v

Daarom stop ik ook met de pb's. 😉 De foto's zoeken en het trefwoord toevoegen is niet meer zoveel werk via Google Chrome. Al staan er ook wel eens foto's bij die niet via Google terug te vinden zijn en dan ook vaak een type nummer missen in de omschrijving en waar het type op de foto ook niet zichtbaar is. Zelfs merk ontbreekt soms.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0