Illustratie van:

Mc-Cormick MTX 125 - problemen versnellingsbak

Hallo,heeft iemand problemen met xtra-shift van een mtx-125 bj 2004?

Deel dit topic

Reacties

casepuma
Het pakketje kan eruit liggen als er niet zo netjes mee om is gegaan.
Renze
Je vraagt OF er iemand problemen mee heeft, en geen hulp bij een bepaald probleem ?? Dan effen wat achtergrondinformatie:

xtra shift 8 traps powershiften ? De oude McCormick fabriek in het Franse St.Dizier heeft Argo verkocht aan de Chinezen:
ytocorp.com/etwnews20-466.html/

Inmiddels begint Argo nu ZF transmissies in de X7 te bouwen:

profi.com/news/…

....Ik weet niet of dat ermee te maken heeft dat je weinig mensen op de Xtrashift hoort pochen ?? Iemand die beter thuis is in McCormick (Argo) kan hier vast meer over zeggen.
Andre150
Deze tractoren met een 4 traps powershift zijn vrijwel probleemloos. Alleen het gebruik van de soft shift is af te raden, hierbij slijt het platen pakket te veel. Heb dit al eens gehad met een Mtx140, deze had ook het extrashift schakelsysteem met drukknoppen voor groepen en de powershift. Verder Super degelijk!
mtx125
Mijn trekker slaat versnellingen over.hij gaat van 8 naar 11 en van 15 naar 18.wat zou reden kunnen zijn?
mtx125
Heb deze rommel verkocht.nooit noch mc cormick

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick MTX 125 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
9