Illustratie van:

Fiat 100-90 - Kapot lager

Wat is de oorzaak als het bovenste lager vastloopt tussen de versnellingsbak en de koppeling?

Deel dit topic

Reacties

Bakker S
Geen goede smering gehad? Olie te oud? Hoeveel draaiuren heeft deze trekker?
-leenders
@Bakker S hij heeft rond de 5100 uren, maar weet je soms ook wat er als eerste aan kapot gaat als hij te weinig olie heeft?
Bakker S
Ik rij zelf niet vaak met te weinig olie, dus ook geen ervaring daarmee. Bij goed onderhoud kunnen ze heeel lang mee. Weinig olie.., dan komt de olie niet bij het bovenste lager. Heb je de trekker al lang? Weet je ook zeker dat er genoeg olie in de versnellingsbak zit? Soms is de bak gescheiden van de achterbrug.
fendtkubotab1600
@-leenders beunhaas Da ge bent.
-leenders
[@Bakker S nee de eigenaar van de trekker wou het graag weten, ik zei al tegen hem dat hij gwn te weinig olie op heeft gehad maar hij wou weten of er een andere reden zou kunnen zijn.
johndeerefiat
Achterbrug en versnellings bak kunnen een gescheiden systeem hebben. Dus als je hem aftapt en niet weet dat je het andere deel ook moet vullen met olie...

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 100-90 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
4