Hydrauliek omleggen/aanleggen.

Ik wil op mijn belarus een hefmast kunnen zitten.
op deze hefmast zit een ventielenblok waar volgens mij een EW en retour voor nodig is.
nu wil ik deze verntielen op mijn trekker bouwen.

er zitten nu 2 ventielen op maar deze zitten aan de zijkant. deze zitten recht op en ventielenblok en weet dus niet wat voor het zijn.

het blok heeft 3 hendels, alleen boven beneden en ruststand(dicht.) bij de hef is naar boven omhoog, naar beneden drukloos omlaag en midden is rust.

foto's blok:




bovenkant op hydrauliek tank:

Deel dit topic

Reacties

robbin lamers
Kan het zo wezen dat je ergens een kraan moet omzetten om te kiezen tussen Hef en hydrauliek. Dat heeft de ford 3000 van waar ik werk ook. ps heb verder geen verstand van belarus.
Wimsumar
Beste LukasBelarus: Kwestie van uitproberen. Het trekkerventiel bedienen en of je dan het kogeltje van de snelkoppeling nog in kunt drukken.
De set snelkoppelingen zal grif als "druk en retour" te gebruiken zijn.
lukasbelarus
Aah das een goede.
en robin tussen hef en hydrauliek lijkt me overbodig, zitten 3 hendels op waarvan een voor de hef
robbin lamers
@lukasbelarus oke dan had ik het verkeerd begrepen.
redeagle14
@lukasbelarus
De 3 hendels bij een Belarus zijn allemaal dubbelwerkend met op de hef een blokkeer stand (hendel helemaal omhoog). Hendel naar beneden is druk op onderste koppeling hendel omhoog druk op bovenste koppeling. Als je een drukloze retour legt tot aan het reservoir zet je de hendel gewoon vast en kun je de hefmast bedienen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
15