Gevraagd 540 65 38 xm 108 (spoedje)

Gezocht Michelin 540 65 38 xm 108 wegens het klappen van de band. Hoop dat hier iemand mij er snel mee kan helpen want heb deze tractor hard nodig. Weet iemand iets of heeft iemand iets laat het me dan weten. Het liefst 1 band met een cm of 2a3 profiel.

Gr Matthew

Deel dit topic

Reacties

rubenv
Agritechnic slingerland had een set legge
StevenBomers
@wesley1246 heeft er 1liggen
wesley1246
@StevenBomers is een 34er wat ik heb
StevenBomers
@wesley1246 Aah ik dacht een 38
Arrie94
Tijdens het monteren? Pas iemand het ziekenhuis in met monteren van 540/65R24 XM108...
matzzz
Ik heb geluk.gehad heb nog steeds een piep in mijn oren.
3130ls
@matzzz heb je dan geluk. ? Heb liever geen piep in me oor????
fendt308-driver
@Arrie94
:? Vertel.. :shock:
Arrie94
Jeumig echt niet best, maar dan mag je nog van geluk spreken....

@fendt308-driver Ik weet er ook de details niet van, maar 'gewoon' ontploft, die banden willen nog wel eens een bobbel krijgen (canvasbreuk), dus zoiets zal ook wel met monteren gebeurd zijn. Het zijn hele dunne soepele banden. En als je dan naast de band staat, klapt ie recht naar je toe. Extra lullig dat het een zeldzame set banden was, die eerdergenoemde, en met bijna 4 cm er nog op. Volgens mij had ie er 1 lek, toen 1 gekocht uit De Kwakel (die was niet gratis), die is toen met monteren geklapt.

Een kennis van mij zocht voor hem weer een nieuwe vervangende, 'want hij was met monteren geklapt.' Ik: Toen had ie wel last van zijn oren zeker? Hij: Nee, hij ligt in het ziekenhuis. Vandaar, meer weet ik ook niet.
matzzz
@Arrie94

De verwarming buizen uit de muur geklapt. En de voorraam van een nieuwe 824 eruit geklapt. Isolatie uit het plafond. En nog een paar dingen
Arrie94
@matzzz Dan mag je echt nog van geluk spreken, maar die fluit in je oren is ook verschrikkelijk. Als je het eenmaal meegemaakt hebt snap ik dat mensen dit soort dingen aanschaffen:

fendt308-driver
@matzzz
Dat is bijna allemaal te vervangen, dat jij oké bent is belangrijker...
Arrie94
@fendt308-driver Ik vermoed dit trouwens:

« Terug naar discussielijst

Wil je reageren op deze advertentie?

Als je je aanmeld voor deze website kun je heel eenvoudig een persoonlijk bericht sturen naar de plaatser van deze advertentie (matzzz). Lid worden is gratis, wij spammen niet en verstrekken je gegevens niet aan derden.
Meld je hier aan

REACTIES
13
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0