Illustratie van:

Fiat 312 R - Vulgat hydraulische olie voor de lift/hef

Hallo,

Ik heb een fiat 312r en de lift werkt niet meer. Voorheen wel. Ik veronderstel dat ik hydraulische olie moet toevoegen, maar weet niet waar het vulgat is. Alvast bedankt voor de info.

mvg,

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste Moorkens-Bert: In onderstaande link klikken op [Télécharger] om het instructieboekje ("Notice d'entretien") of het onderhoudsschema ( "Plan d'entretien" ) te downloaden.

tracteurs-someca.fr/som312.html/
guy
Onder de zetel moet je hiervoor zijn. de linkse dop (met 3 boutjes van m8) Daar zit het aanzuigfilter, die even schoon maken, kan nooit geen kwaad. In dezelfde opening waar de filter zit kan je olie bijvullen. Of je kan de andere kant die dop afdraaien en ook olie indoen. Je kan kiezen 😄
fiatteam
Als je achter de tractor staat, aan de linkerkant boven de diepteregeling veer, zit op het schuine vlak een bout (sleutel 17 zo uit mijn hoofd) dat is de officiële vulopening.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 312 R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
7