Frontzitmaaier kopen.

Beste,
We zouden een frontzitmaaier willen kopen.
Welk merk/model raden jullie aan?
Het moet in de aard van een Husqvarna Rider zijn.
Ons budget is tussen de 0 en 3500 euro.
Laat maar weten.

Voor diegenen die gaan zeggen:"Een zitmaaier is geen tractor!" Heb ik al een antwoord klaar:"Waarom is er dan de rubriek: "Het forum voor alles wat gemotoriseerd is, maar geen tractor."?"

Mvg inspecteurfendt

Deel dit topic

Reacties

erik9831
Een Husqvarna Rider valt ook al bijna buiten dat budget van 3500€. De eerste 2 modellen zitten er nog onder, maar de rest is al hoger.

Heb even rond gezien, kan zo meteen geen vinden in dat budget. Toro moet ik al niet zien, is al duurder dan het budget ...
erik9831
@Hurli356 allé, ze hebben het 😄

Verschiet ik van ...
danny_ford
Jonsered levert dezelfde maaiers in een andere kleur, is een extra merk van Husqvarna. Ik durf alleen niet te zeggen of dat ze goedkoper zijn dan de Husqvarna, maar het is exact dezelfde machine in een andere kleur.
Verder kan je kiezen voor McCulloch. Ook een bijmerk van Husqvarna, alleen de frontmaaier ervan heeft wat meer weg van een Stiga Villa dan van een Rider(achterwielbesturing ipv knikbesturing)
Huuuuub
Stiga!
Hebben er al meer dan 10 jaar eentje en heeft nog nooit problemen gegeven.
eicher4048driver
@Huuuuub geef je helemeaal gelijk. Bij mij bolt der nu iets langer als een jaar een stiga met knikbesturing en dat is echt plezant om mee te rijden, zo wendbaar. Steeds meer en meer in de buurt hier zie ik der verschijnen.
John Deere 8345r
Husky is gewoon kwaliteit! stiga tja dat pendaal alleen al...
Huuuuub
@John Deere 8345r
Dat is gewoon ideaal zo'n hydrostaat. Vooral als je veel hoekjes hebt.

En een frontmaaier is eigenlijk bedoeld om makkelijk onder struiken te kunnen maaien en dan is het niet handig om steeds een hendel om te moeten zetten.
John Deere 8345r
@Huuuuub klopt zeker wat je zegt maar dat gas pendaal van zon stiga is toch waardeloos... 😉
robbin lamers
Stiga's zijn prima machines maar niet als je er veel mee maait, hebben er 2 in 10 jaar versleten. Eerst een villa en later een park

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
11
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
5