Illustratie van:

Landini Vision 95 - werking park lock landini vision

Weet iemand hoe park lock werkt bij een landini vision ??
krijg namelijk een foutmelding op het scherm -al 94 - dit is volgens de gebruiksaanwijzing een melding van de park lock.
hier door werkt de startbeveiliging met gevolg dat de trekker niet direct start. na wat rommelen met de knop van park lock start hij weer wel, dit wil ik graag verhelpen !
heeft iemand hiermee ervaring.

bij voorbaat dank

Deel dit topic

Reacties

Fendt_favorit
Moet je even Mechanisatieservice Pinxteren Achtmaal bellen 06 25245326
florisrobben
Hallo

Als je de handrem erop trekt kan je de handel van de parklock bedienen. Wat hoogst waarschijnlijk het probleem is is een printje achter de kap die achter de stoel zit. (waar je gereedschap of iets dergelijks in kan leggen) Het is een zwart blokje van ongeveer 5 x 5 cm met 2 witte stekkertjes erop. Die wil wel eens kapot gaan waardoor je die melding krijgt.

Gr floris
florisrobben
Hallo

is het probleem opgelost?
rialto
@florisrobben hoi, dank voor de tip van het blokje achter de stoel.
heb deze vervangen en het probleem van de startbeveiliging is opgelost.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landini Vision 95 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
1