Gevraagd: Messensleutel en/of handleiding PZ Falazet 230T

Beste TF-ers,

Voor de hobby heb ik een PZ Falazet 230T getrokken maaier gekocht. Alleen is er geen handleiding en/of messensleutel bij. Vooral de messensleutel ben ik naar op zoek, als de nood hoog is kan ik deze bij KRAMP bestellen. Maar de levertijd is lang en kost een bult euro's voor een (eigenlijk) simpel stuk ijzer, maar namaken vanaf de foto is vrij lastig.

Ik hoor het wel. Alvast bedankt!

Groeten Frank

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste Frank_MF: In onderstaande link (Kverneland Quest docu downloadcentre) type je (linkerkant) Falazet in het "Voer uw model in"-venster, klik op Falazet 230, vervolgens op [Zoeken], dan kun je onder [Titels] (rechterkant) de handleiding downloaden.

kvgportal.com/W_global/PSI/…
frank_mf
@Wimsumar hartelijk dank! Ik had al opende vicon site gekeken maar kon niks vinden. Nu mooi even inlezen
dx11
Jammer Frank, hier staat nog een falazet 270 die weg moet
frank_mf
@dx11 275 dan denk?
dx11
Wimsumar
Beste Frank_MF:
Quote @frank_mf:
kon niks vinden.

Zo moet je geen nieuwe messleutel kopen ( Je schreef: " de levertijd is lang en kost een bult euro's voor een (eigenlijk) simpel stuk ijzer").
Als ik de afbeelding in de handleiding zie heb je aan een bandenlichter, grote schroeverdraaier of een stukje metalen strip voldoende om de meshouder te openen.
frank_mf
@Wimsumar met een bandenlichter viel nog niet mee. Vanmiddag nog maares kijken
Fendt926Driver
Quote @frank_mf:
met een bandenlichter viel nog niet mee. Vanmiddag nog maares kijken
bij mijn claas front trommel maaier is een platijzer van 5cm breed en denk 8mm dik bij van ongeveer 75cm lang met aan het eind een pinnetje van 10mm en 5cm uitstekend daar wip je de messen zo mee in en uit is wel handig na te maken. kan een foto plaatsen als je wilt
frank_mf
@Fendt926Driver ideeën en voorbeelden zijn altijd welkom

« Terug naar discussielijst

Wil je reageren op deze advertentie?

Als je je aanmeld voor deze website kun je heel eenvoudig een persoonlijk bericht sturen naar de plaatser van deze advertentie (frank_mf). Lid worden is gratis, wij spammen niet en verstrekken je gegevens niet aan derden.
Meld je hier aan

REACTIES
9
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
5