Illustratie van:

Iseki Meerdere - handleiding tf 321 gezocht

Hallo, ik ben op zoek naar een handleiding van iseki tf321_325
Of iemand die mij kan helpen met enkele problemen zoals, hef achteraan werkt niet en welke oliën moeten ververst worden? Heb hem net gekocht dus wil alles terug in orde zetten.
Alvast bedankt.

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste Bruno Monteyne: Wat het hefprobleem betreft, wellicht is jouw Iseki een tweede hands import uit Azië. Daar kunnen zulke trekkertjes in de rijstvelden zijn gebruikt. Als dan allevol bagger zit worden ze zo goed als het gaat gereviseerd en naar Europa verscheept. De kans is nu groot dat het aanzuigfilter dicht zit met de laatste restanten "rijstveld".
bruno monteyne
@Wimsumar bedankt voor de reacti,de trekker is Belgisch maar staat volgens mij al een tijd stil. Injectiepomp en verstuivers waren kapot dus ik heb hem niet kunnen testen. Gisteren nieuwe stukken gemonteerd en hij start en rijd,er gebeurt totaal niks met de hef als ik de hendel bedien. De ventielen echter werken wel als ik ze bedien,dus volgens mij is de filter nog ok
Heb je ervaring met dit type? Het is een hydrostaat.
Alvast bedankt!
Wimsumar
Beste Bruno Monteyne:
Quote @bruno monteyne:
ervaring met dit type?

Nee, ik heb een TX-1300.
Toen ik 'm kocht vertelde de verkoper ( = dealer/importeur) het 'rijstveldverleden' erbij.
bruno monteyne
@jaap-paulusma bedankt voor de reactie,ik had gedacht dat hier op het forum misschien wel iemand zo een handboek zou kunnen hebben. Ik heb hier eerder ook een handboek kunnen bemachtigen via iemand van het forum.
Mocht je iemand weten mag je mij altijd laten weten
Alvast bedankt!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Iseki ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
6