[boek] Prototypen in der Landtechnik ~ Georg Bauer

Het boek behandelt niet alleen prototypen, maar ook andere afwijkende (vaak weinig succesvolle) agrarische voertuigen. Er word kort wat verteld over de ontwikkeling en indien mogelijk word er bij verteld waarom het geen succes werd. Het boek is in vijf hoofdstukken verdeeld. In het eerste hoofdstuk komen de tractoren en Trac-voertuigen aan de orde. Aandacht is er bijvoorbeld voor drie-assige tractoren, tractoren voor op de snelweg en driewielers. Net als in de rest van het boek allemaal keurig per model behandeld, waarbij op elkaar lijkende concepten samen behandeld worden. Vervolgens komen er hoofdstukken over machinedragers, gereedschapsdragers, transportvoertuigen (op de foto het hoofdstukje over de Lanz vrachtwagen) en tot slot ‘Landmaschinen’ zoals...

Deel dit topic

Reacties

lindehydrocart30
Die heb ik vorig jaar meegenomen van de agritechnika hannover 😄, mooi boekje wel .
Trekkerman Tom
@lindehydrocart30 Dan was je daar ook de enige zeker? 😉
Trekkerman Tom
Ook al weer zo'n interessant boek, moet toch eens naar de boekhandel denk ik 😃
Huuuuub
Ziet er interessant uit.
Staar er ook iets in over de eicher agri robot?
Alex Miedema
Sorry, ben niet thuis op het moment dus heb het boek niet bij de hand, misschien dat iemand anders die het boek heeft het even op kan zoeken? (of zelfs uit het hoofd weet 😛 )

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
1