Gutbrod 1050

Hallo allemaal,

heeft iemand ervaring met een Gutbrod 1050?
Wat kan je daar allemaal aanhangen van accessoires: maaibalk, ploeg, zaaimachientje,...?

merci
RobinT9

Deel dit topic

Reacties

assink
Deze trekkertjes zijn dermate klein dat er niet zo heel veel voor te krijgen is.
Ook werken die oudere minitrekkers vaak met een andere aftakas spline en soms ook nog met een andere draairichting.
Ik zou eerder neigen naar een kubota/iseki, daar is gewoon veel meer voor te krijgen.
RobinT9
@assink oké merci dan zal dat idd moeilijk gaan maar ik zit met het probleem "geld", ik kan geen trekker aanschaffen van 2000 à 3000 euro is dit dan een mogelijkheid of eerder een risico?
jinmatractor.tngcn.com/JM184-Tractors-Jinma184-Tra…
wim.den.hartogh
Robin ik heb ook een gutbrod een heel leuk en handig ding ik ploeg er mee heb verschillende koppelingen voor verschillende trekhaken als je beetje handig bent kan jer van alles aanhangen ook kan ik een watertank met pomp via achteras aandrijven wil nu een kliever maken voor in de bossen van vooren kan ik dan een zaag aandrijven ook het gewone maaiwerk kan wel heb ik de koppeling vernieuwd type sach het vermogen is 14 ps en het gewicht 480kg dus mee te nemen op aanhanger en dat kan je niet met veel ook heb ik een brandstofmeter geplaatst zie foto bij mijn inlog

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0