Daarom dus een ROPS...

Hoe het is afgelopen, weet ik niet

Deel dit topic

Reacties

a3vandiejen
Inderdaad, je zegt het goed kwa rolbeugel.. Hopen dat het goed afloopt.
Krijg je kippenvel van.
valmet 605
Laten we algemeen zeggen dat veiligheidsmiddelen er niet voor niets zijn. Rolbeugel is wel ingrijpend als er dan iets mis gaat!
valmet6400power
Quote [[@SJB533]:
Hoe het is afgelopen, weet ik niet

Laat hem een uurtje op z'n banden staan em dan doet ie het weer hoor! Of had je het daar niet over 😃
inspecteurfendt
Quote @valmet6400power:
Laat hem een uurtje op z'n banden staan em dan doet ie het weer hoor! Of had je het daar niet over

+10
atlaspower
Zelf heb ik ook op zijn kop in sloot gelegen dan wil je geen rolbeugel hebben,zie foto , en tijdje terug een newholland die van achteren gegrepen werd door een vrachtwagen op snelheid,, de rolde gewoon over weg, geef mij dus maar een cabine inplaats van een rolbeugel tractorfan.nl/picture/875052/
SJB533
SJB533
Speciaal voor Wim: lees punt 2 van de algemene regels nog eens
jordi 1455
In Aziatische landen speelt veiligheid nog niet zon belangrijke rol, als je de filmpjes op internet ziet, sommigen gaan met een veel te zware lading steigerend op de weg rijden en dat ook nog zonder ROPS, dit is in Nederland ondenkbaar. Er moeten eerst doden vallen voordat men in Aziatische landen ROPS gaan verplichten.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden ongeluk en gekantelde tractor geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
4