Eerste roze wikkelbalen in Nederland een feit

VisscherHolland komt dit jaar in actie voor Pink Ribbon. Dit om wetenschappelijk onderzoek naar borstkanker mogelijk te maken. Waardoor de overlevingskansen en kwaliteit van leven van borstkankerpatiënten worden vergroot. En dat is hard nodig! Want iedere dag overlijden er in Nederland nog 9 mensen aan borstkanker.

Deel dit topic

Reacties

arjanWolfs
Heb de roze wikkefolie al heel vaak gezien in zweden
kerstrunner
Mooie actie! Ik hoop dat het ook in het nieuws komt voor het grote publiek, zodat ook de gewone burger en stadsbewoner weet dat de landbouwsector zijn steentje bijdraagt!
jehan
Vorig jaar stonden ze hier op de farm en country fair
walker1
Ook leuk voor langs de route van de Giro d'Italia die dit jaar in Nederland start en 3 dagen etappes.
Hier het filmpje van de eerste
larss
Heel veel gezien in Nieuw zeeland, goede actie, zag dat het daar veel verkocht werd.
Ritchie
Heb dit vorig jaar al in NL gezien, bij een boer in Ulicoten. Dus nieuw is het niet in Nederland. De actie daarentegen kan niet genoeg aandacht krijgen natuurlijk.
erik9831
Copy paste de link en plaats het in je Facebook dan, als je het aandacht wil schenken.

Ik heb het gedaan. Is denk ik het eerste serieuze ding dat ik op men Facebook ooit heb gezet. 😄
GerbertXL
Mwoh, pink ribbon was eens in het nieuws omdat ze amper 2% uitgaven voor medisch onderzoek, laat ze eerst maar bewijzen dat het veranderd is. Gevalletje zelfpijperij als het zo moet.
Vind je het belangrijk geef dan geld en ga er niet populair mee doen.
fiatfan
@Ritchie ha ja het viel mij vorige week ook al op toen ik in ulicoten moest zijn. Ik dacht toen is dit een homoboer of zo? Maar dit is een goed initiatief!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
0