Patrick 2020


Foto’s
219
Video’s
0
Topics
18
Reacties
1.059
Stemmen
472
Volgers
9

Over mij

Woonplaats: Albergen
Leeftijd: 33jr
Laatst online: 5u geleden

Ik ben 11 jaar werkzaam geweest bij loon- en grondverzetbedrijf Stege bv in Saasveld. De laatste jaren hoofdzakelijk op de mobiele kraan (Liebherr 914 uit 2017). Verder deed ik de meest voorkomende werkzaamheden. Momenteel werk ik bij Noaberkracht als meewerkend voorman (gemeente Tubbergen). Machines bedienen hoort niet meer tot m'n takenpakket, maar ik mag het nog graag doen als invaller.
In de vrije tijd 'knooi' ik graag met mijn oldtimer trekkers en machines. Hobby werkzaamheden (ploegen, hooien, etc.) en uiteraard hoort sleutelen (onderhoud/reparatie/restauratie) er ook bij.
Verder heb ik een bescheiden John Deere verzameling. Folders, miniaturen, wandplaten, etc. Dus heb je nog iets liggen? Ik hou me aanbevolen!

Bedrijven

Ervaring

Ik heb ervaring met de volgende machines:

Merk / type Waardering
Fendt 309 LSA
Skoda 30
Claas Arion 430
Case .8.45 XL Plus
Same 240
John Deere 2020

20 Apr 2024

Kun je ergens trekkerbanden laten 'trimmen'?

Ik heb een aantal oldtimer trekkers, een daarvan (Nuffield Universal Three) heeft hobbelig afgesleten profiel op de achterbanden. De nokken zijn om en om meer en minder afgesleten. Het profiel opzich is nog lang niet versleten, maar comfortabel rijden is het ook niet echt meer. Nieuwe banden er op monteren zou zonde zijn. Zijn er misschien banden leveranciers (liefst in Twente) die deze kunnen 'trimmen' of opsnijden zodat ze weer vlak rollen?

Heb bij een ander setje banden al eens met een houtschaafmachine geprobeerd, maar mooi rond krijgen valt tegen. Andere ideeën zijn ook welkom, alvast bedankt!

21 reactie