Trekkertrek & Rommelcrossweekend

Bekijk de website

Hoogeveenseweg 7, Schuinesloot

11 september 2016

Toegevoegd door

Beschrijving Trekkertrek & Rommelcrossweekend Schuinesloot



Het trekkertrek en Rommelcrossweekend is altijd in het tweede weekend van september, in 2016 zal dit op zaterdag 10 september en zondag 11 september 2016 plaatsvinden. Het is dan alweer de 11e editie en in deze 11 jaar is het evenement uitgegroeid tot 1 van de grootste evenementen uit de regio met zo’n tienduizend bezoekers. Het unieke van dit groots opgezette evenement is, waar kosten nog moeite zijn gespaard, dat de toegang het gehele weekend gratis is en de prijzen laag! Dit is alleen mogelijk door de meer dan 100 vrijwilligers en sponsoren.

Het festivalterrein wordt dit jaar ingericht met 3 grote horecapleinen bestaande uit een feesttent, toiletunit, snackbar en terras. Ieder horecaplein heeft zijn eigen thema, te weten: Piratenmuziek (zenden), Live Nederlandstalige muziek en live rockmuziek. Er wordt een groot kinderspeelparadijs opgezet, waar de kinderen zich een hele dag onder toezicht kunnen vermaken.

Natuurlijk zijn er zaterdag overdag de trekkertrekwedstrijden met meer dan 100 tractoren. Tevens wordt deze dag opgeluisterd met allerlei demo’s en de gazonmaaiertrekkertrek.

De zondag is natuurlijk voor het grote spektakel. Allerlei zelfgebouwde voertuigen, met deelnemers uit het hele land, zullen op de crossbaan verschijnen. Ook de plaatselijke favorieten zullen met zelfgebouwde en/of verbouwde voertuigen hun opwachting maken. Dit wordt reeds gezien als een locale Zwarte cross.

Via de site www.trsboeren.nl kan men zich hiervoor opgeven!

Verder is het de bedoeling dat het terrein wordt opgevuld met verschillende kermisattracties voor jong en oud.

We hopen in het jaar 2016 dat de weergoden ons goed gezind zijn en jou op dit fantastisch evenement kunnen begroeten.

Locatie: Hoogeveenseweg tegen over van der Most bedrijven.

Graag tot ziens op het 2e weekend in september 2016!





« Terug naar de agenda