Tractorpulling Didam

Bekijk de website

Komperwijkweg 1, Loerbeek

27 mei 2017

Toegevoegd door

Beschrijving Tractorpulling Didam LoerbeekTractorpulling Didam organiseert elk jaar op de laatste zaterdag in mei een Pulling event. Een evenement waar je geweest moet zijn!

Let op: nieuwe locatie sinds 2015! Groot Lobberikweg te Loerbeek Van 16.00 uur tot 23.00 uur

Beste Tractorpulling vrienden,

Granit Tractorpulling Didam 2014 begon met een openingswoord en een dankwoord aan alle vrijwilligers en in het bijzonder Richard en Anneke Niels voor de gastvrijheid van de afgelopen 24 jaar. Zij hebben jarenlang klaar gestaan voor de Tractorpulling en hebben het evenement zien groeien. Niet alleen het evenement maar de Westernboerderij zelf ook waardoor er samen is besloten om verder te gaan: Granit Tractorpulling Didam vertrekt naar Loerbeek.

De dag begon met een zonovergoten terrein en de dag leek niet stuk te kunnen. Totdat er rond 14 uur een flinke regenbui was. Iedereen kon rustig en veilig schuilen in de manege van de Westernboerderij waarna we na een klein half uur alweer verder konden met de wedstrijd. Dank hierbij is uiteraard aan de NTTO en vooral de rijders om te beslissen om de wedstrijd toch door te laten gaan.

Tractorpulling Didam 2017 Incredible Deere

Uiteindelijk werd het weer lekker zonnig en werd het nog een hele gezellige tractorpulling dag.

Tevens zijn er de gehele dag weer opnames gemaakt door RTL7. De uitzending over Granit Tractorpulling Didam zal in September worden uitgezonden. Houdt onze site dus in de gaten om de datum te weten te komen.

Graag wil ik iedereen die betrokken is bij dit evenement alvast bedanken en graag dit jaar weer verwelkomen op zaterdag 28 mei 2015 aan de Groot Lobberikweg in Loerbeek.

Meer informatie: www.tractorpullingdidam.nl

« Terug naar de agenda