Hoedemakers Tractor Pulling Gulpen

Bekijk de website

Berghemerweg, Gulpen

24 juli 2016

Toegevoegd door

Beschrijving Hoedemakers Tractor Pulling Gulpen Gulpen

Ben je opzoek naar een ‘powervol’ evenement in juli? Een gezellig dagje uit met vrienden of familie? Of liefhebber van tractoren? Dan ben je hier aan het goede adres! Welkom op de site van Comité Trekker Trek Gulpen!

Op zondag 24 juli 2016 vindt de 36ste editie van Trekker Trek Gulpen plaats. Op maar liefst 2 wedstrijdbanen is entertainment en spektakel gegarandeerd! Op een 100 meter lange baan gaan de tractoren de strijd met elkaar aan. Wie weet die 100 meter te behalen en kan een Full Pull achter zijn of haar naam noteren?

Er wordt gestreden om de Nederlandse competitiepunten bij de ITPV en DCPO. Daarnaast zijn de lokale boeren, loonwerkers en tractorfanaten ook present tijdens de standaard wedstrijd.

Nieuw is de locatie! Na enkele prettige jaren in Heijenrath, zitten we dit jaar in Berghem: een klein gehucht op de Gulperberg in Gulpen. Zie het kopje “Locatie” voor meer informatie en adresgegevens.

Check onze Facebook pagina voor foto’s en filmpjes van bezoekers. Ook op deze site vind je onder het kopje “Fotoalbum” foto’s van afgelopen jaren.

facebook.com/trekkertrekgulpen/

Reacties van leden

radium45
Hebben ze daar wel een stuk van 100 mtr wat redelijk waterpas ligt? 😃
@radium45

Dat zul je inderdaad niet zo 1 2 3 vinden haha
radium45
@TerraJohnDeerefan Bij jou in de buurt al helemaal niet. 😛
@radium45

Nee dan kunnen we het beter hellingtrek maken 😄
mike_v
Zolang iedereen dezelfde hellingen moet maken maakt dat toch niet uit @radium45 😉
« Terug naar de agenda