Oldtimerfestival Meddo (S.C.A.)

Bekijk de website

Illegoorweg 4, Winterswijk Meddo

17 september 2016

Toegevoegd door

Beschrijving Oldtimerfestival Meddo (S.C.A.) Winterswijk Meddo

Voor de 23ste keer organiseert de Stichting Contactgroep oldtimers Achterhoek (S.C.A.) in het derde weekend van september het oldtimerfestival in Winterswijk-Meddo. Het festival vindt plaats op een terrein aan de Illegoorweg, een zijstraat van de weg tussen Winterswijk en Eibergen.
Zonder uitzondering wordt het evenement gekenmerkt als een gemoedelijk samenzijn van oldtimerliefhebbers in een ongedwongen sfeer met een grote variëteit aan bezienswaardigheden. Naast de vele oldtimers is er een uitgebreide onderdelen-en hobbymarkt. Langs de vele kraampjes met brocante, antiek en curiosa kan ook menig interieur liefhebber zijn of haar hart ophalen. Op het marktgedeelte verkopen tientallen standhouders de heerlijkste streekproducten en het laatste zeldzame stuk dat nog aan een verzameling ontbreekt. Ook voor kinderen wordt er voor voldoende vertier en vermaak gezorgd. De vriendelijke prijzen van de (warme) versnaperingen op het terrein en de dranken in de tent, maken er een echt oldtimerfeest van.
Dit jaar heeft het Oldtimerfestival in Meddo een primeur. Tijdens het Oldtimerfestival weekend komt op zaterdag 17 september de NMPO (Nederlandse MicroPulling Organisatie) voor een officiële competitiewedstrijd naar Meddo! Het beloofd een spannende wedstrijd te worden waarbij radiografisch bestuurde kleine trekkers op een baan van 20 meter strijden om de titel. Wilt u ook getuige zijn van dit spektakel? Zet zaterdag 17 september dan vast in uw agenda!
« Terug naar de agenda