Unentse merkt

Bekijk de website

Kreitenmolenstraat 41, Udenhout

10 september 2017

Toegevoegd door

Beschrijving Unentse merkt Udenhout



Op zondag 10 september 2017 zullen de straten in het centrum van Udenhout tussen 10 en 17 uur wederom het decor zijn van de Unentse Mèrt. De organisatie is druk bezig om dit jaar wederom een divers programma in elkaar te zetten, zonder afbreuk te doen aan de kern van de Unentse Mèrt: een gezellige jaarmarkt met een vleugje folklore.

Verkoop geitenkaas

Uiteraard is er van alles te zien, horen, doen, eten, drinken… Kortom, alles wat bij een jaarmarkt hoort. Zo zijn de Udenhoutse verenigingen wederom uitgenodigd om zichzelf te vertegenwoordigen op de Mèrt met leuke activiteiten. Verder zijn wij er ook heel trots op dat we al jaren oude ambachten laten zien. Zo zullen de standwerkers ook dit jaar weer hun best doen om hun waren op ludieke wijze onder de aandacht te brengen.

Klompen

Wat er verder in 2017 op de Mert zal komen te staan is nog even een verrassing maar de verschillende oldtimers, tractoren en voertuigen uit vroeger tijden zullen zeker niet ontbreken. Tenslotte neemt de Mèrt een bijzondere plaats in op de kalender.

De Mèrt word elke 2e zondag van september gehouden.


« Terug naar de agenda