Pomptoertocht

Bekijk de website

Schoolbosweg 10, Heino

20 augustus 2017

Toegevoegd door

Beschrijving Pomptoertocht HeinoOok dit jaar worden de Heinose Pompdagen welke elk jaar beginnen op de derde woensdag van augustus op de zondag afgesloten met de Pomptoertocht. Deze tocht voor oldtimers wordt al weer voor de 20e keer verreden.

Wij nodigen u van harte uit om met uw oldtimer of klassieker aan deze toertocht mee te doen. Het bouwjaar van het voertuig mag t/m 1984 zijn, bij de trekkers geldt een bouwjaar t/m 1969.

De route voert u door Salland en omstreken over kleine weggetjes en langs mooie plekjes. Voor de brom­fietsen en trekkers wordt een aparte route uitgezet. In verband met de veiligheid is het niet toegestaan om getrokken materieel aan te koppelen aan de trekkers.

Wellicht overbodig om te vermelden, maar voor de zekerheid doen we het toch: Het is verboden om personen mee te voeren, anders dan op een veilige, daartoe bestemde bijrijdersplek.

We vertrekken op zondag 20 augustus 2017 bij camping Heino, Schoolbosweg 10 te Heino.

Het programma ziet er als volgt uit:

Vanaf 10.00 uur Melden en opstellen bij Camping Heino

Vertrek tijden voertuigen:
10.45 uur Motoren (onder begeleiding)
11.00 uur Bromfietsen en solexen (onder begeleiding)
11.15 uur Auto's
11.45 uur Vrachtwagen en autobussen
12.00 uur Trekkers (onder begeleiding)

Gezamenlijke tussenstop 13.00 - 14.00 uur in de route is voor alle categorieën een tussenstop op een mooie locatie opgenomen

Aankomsttijden voertuigen:
± 14.00 uur Trekkers
± 15.00 uur Alle andere voertuigen
± 15.30 uur Pomptoertocht Afterparty in de Hof van Rakhorst

Bij aankomst in Heino kun je na een ritje door het feestgedruis, uw voertuig opstellen in het centrum van het dorp. Wij vragen je om de aanwijzingen van de organisatie hier goed op te volgen, zodat de toeschouwers alle mooie en bijzondere voertuigen kunnen bewonderen terwijl je wat kunt napraten en nagenieten in het dorp. Om 16.00 uur wordt het centrum afgesloten voor de voertuigen en is het niet meer mogelijk om tussen de terrassen door te rijden.

De kosten voor deelname zijn € 8,00 p.p., te voldoen via eenmalige incasso. Hiervoor krijgt u het volgende aan­geboden: per voertuig een routeboek en een deelnameschild en per deelnemer 3 consumpties en een eenvoudig lunchpakket. Het deelnameschild en lunchpakket ontvangt u alleen bij inschrijving vanaf vrijdag 14 augustus a.s. , tegen overhandiging van de ontvangstbevestiging.

In het routeboek worden plaatsen voor bijv. een verfrissing of een sanitaire stop, evenals de geopende benzinestations duidelijk aangegeven. U kunt solo rijden of in een (eigen) groep, maar let u op de bovengenoemde tijden.

Schrijf je voor 10 augustus hier in!

Wij hopen natuurlijk weer op veel inschrijvingen en goed "Oldtimer weer".

Tot 20 augustus, Het PompToerTochtTeam.« Terug naar de agenda