OPEN DAGEN Kemp en Hans van Driel

Bekijk de website

Molensteyn 47, Utrecht

29 december 2016

Toegevoegd door

Beschrijving OPEN DAGEN Kemp en Hans van Driel Utrecht

Kemp en Hans van Driel nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan de Open Dagen op dinsdag 27, woensdag 28 en donderdag 29 december 2016. U bent welkom tussen 10.00 en 17.00 uur. Tijdens deze dagen is het terrein van Kemp aan de Molensteyn in De Meern het toneel voor tal van primeurs en brengen onze mensen u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Onze fabrikanten hebben in het afgelopen jaar tal van machines ontwikkeld die wij tijdens deze dagen introduceren of nogmaals voor u in de schijnwerpers zetten. Zoals de nieuwe Atlas Tier 4 final mobiele graafmachines en diverse Kobelco rupsgraafmachines. Echte primeurs zijn de Kobelco SK180, SK300 en de SK260 Long Reach. Tevens introduceren wij de nieuwe Schaeff machines nu de overname van Terex een feit is. Veel van deze nieuwe machines kunt u zelf ervaren in de ‘zandbak’. Zoals u van ons gewend bent zal het u aan niets ontbreken en kunt u op een informele wijze kennis maken met onze merken.

De samenvoeging van Kemp en Hans van Driel, onder de vlag van Royal Reesink, heeft u steeds meer te bieden. Daarom is een bezoek aan dit kleurrijke evenement in De Meern meer dan de moeite waard. Kijk voor meer informatie op onze websites of neem contact op met uw contactpersoon.

Graag tot ziens in De Meern!
« Terug naar de agenda