Oldtimer & Classic Beurs

Bekijk de website

De Schelp 35, Leek

15 oktober 2017

Toegevoegd door

Beschrijving Oldtimer & Classic Beurs Leek
De organisatie van de 22e Oldtimer & Classic Beurs in Sportcentrum Leek is al weer volop bezig om van vrijdag 13 t/m zondag 15 oktober 2017 een fantastische beurs te organiseren. En met heel veel nieuwe oldtimers en motoren.

Na het succes van de 21e Oldtimer & Classic Beurs in Sportcentrum Leek is de organisatie bestaande uit Anton Rosema en Jacob Veenema al weer volop bezig met het organiseren van de volgen de editie. Ruim 7000 duizend bezoekers kwamen naar de 21e Oldtimer & Classic Beurs in oktober 2016.

Na een evaluatie met diverse clubs en oldtimerliefhebbers kwamen er al snel weer nieuwe ideeën voor de volgende beurs. Een groot aantal clubs werd uitgenodigd voor een Nieuwjaarsborrel om met de organisatie van gedachten te wisselen. Goede ideeën om Oldtimerclubs op de beurs te promoten en uiteraard hun oldtimers, motoren, klassiekers tentoon te stellen en vooral ook om het publiek en de liefhebber te laten genieten van de prachtige exemplaren. Aan de al deelnemende clubs komen er dit jaar weer nieuwe clubs bij. De Historische Automobiel Vereniging, Renault club, VW Kever en VW bus club komen hun mooiste exemplaren tonen. De verwachting is dat nog meer clubs zich gaan aansluiten.

Alle ruimtes van sportcentrum Leek zullen dan ook weer gevuld zijn( 8.500 m2) met van alles en nog wat op gebied van Oldtimers, motoren, bromfietsen. Ook weer veel standhouders zullen aanwezig zijn met onderdelen, miniaturen, documentatie, gereedschap enz. enz.

Op de beurs is een ingerichte filmzaal waar films die te maken hebben met oldtimers en alles wat daar bij hoort getoond gaan worden.
Nu al is bekend dat er een collectie Nederlandse motoren te zien zal zijn. Even als een collectie fietsen die in de noordelijke provincies zijn vervaardigd.

Een prachtige Rolce Royce uit 1929 waar er maar vier van gemaakt zijn, en waar het nieuwe koningspaar in Elahuizen is binnengehaald zal op de beurs staan met een prachtige fotocollage.

Tevens is er een collectie kleine vrachtwagentjes te bewonderen uit de jaren 50 en 60.

Er is weer veel te zien van dwergauto’s tot en met grote Amerikanen. Sportwagens Morgan, MG. Triumph enz. En uiteraard veel andere oldtimers en motoren van ver voor de oorlog tot in de jaren 80 zullen aanwezig zijn.

Kortom er gebeurt weer van alles op de 18e editie van de Oldtimer & Classic Beurs te Leek. Waarvan de diversiteit en kwaliteit en de gezelligheid van de beurs zeer belangrijk zijn.

De beurs is open van vrijdag 13 oktober van 17:00 tot 21:00 uur en zaterdag 14 en zondag 15 oktober van 10:00 tot 18:00 uur. De entree is € 8,00 en kinderen tot 12 jaar gratis. Inschrijven voor deze beurs is nog steeds mogelijk.

De 22e editie is op 13, 14 en 15 oktober 2017 in Sportcentrum Leek aan de De Schelp 35

Openingstijden:
Vrijdag 13 oktober van 18 - 21 uur
Zaterdag 14 oktober van 10 - 18 uur
Zondag 15 oktober van 10 - 18 uurHal 01 2015:


Hal 02 2015:

« Terug naar de agenda