Oldtimeravond (Europese week)

Bekijk de website

Burgemeester Baron van Dedemstraat 18, Nieuwleusen

18 juni 2018

Toegevoegd door

Beschrijving Oldtimeravond (Europese week) Nieuwleusen


Maandag 18 tot en met zaterdag 23 juni 2018 is het weer zover. De Europese Week wordt georganiseerd in Nieuwleusen-Noord.

Traditioneel start de feestweek met op maandag het Oldtimer festival aan de Burg. Baron van Dedemstraat. Op dinsdag wordt de kinderspeelmiddag georganiseerd, met Kinder-vlooienmarkt en worden Dartkampioenschappen georganiseerd in De Brouwerij. Op woensdagmiddag is traditioneel onze enorme braderie. Donderdagavond wordt een fietstocht en motortoertocht georganiseerd. Op vrijdag zal een koopavond plaatshebben met extra Europese Week aanbiedingen. Zaterdagavond sluiten we af met livemuziek in De Brouwerij.

Traditiegetrouw start de Europese Week op maandag aan de Burg. Baron van Dedemstraat met het Oldtimer Festival. Rond 18.00 uur komen er in en bij Nieuwleusen-Noord een enorme hoeveelheid oude voertuigen bij elkaar. Een bont gezelschap van brommers, solexen, motoren, auto's, vrachtauto's, tractoren en legervoertuig verzamelt zich. Rond 19.00 uur vertrekken ze in groepen voor een korte tot middellange toertocht.

Tijdens het Oldtimerfestival geeft De Broederband een concert op de hoek van de Burg. Baron van Dedemstraat en de Burg. Backxlaan.

Na ongeveer een half uur tot 3 kwartier komen de eerste voertuigen weer terug in "Noord". De voertuigen worden opgesteld langs de Backxlaan en de Baron van Dedemstraat. Tot ongeveer 22.00 uur blijft het dan onrustig en zeer gezellig. Iedereen is dan in de gelegenheid om al dat fraais te aanschouwen.

Bent u in het bezit van een oldtimer auto, brommer, motor of tractor, dan kunt u van 18.00 uur tot 18.30 zonder vooraf op te geven naar Nieuwleusen Noord komen om mee te doen aan het festival.

Oude legervoertuigen dienen zich eerst op te geven bij de organisatie via mailadres: oldtimer@nieuwleusen-noord.nl

Deze avond is voor iedereen en voor het publiek gratis.
« Terug naar de agenda