Oldtimeravond

Bekijk de website

Bosmansweg 60, Nieuwleusen

6 september 2017

Toegevoegd door

Beschrijving Oldtimeravond Nieuwleusen




Op woensdagavond 06-09-2017 tijdens de Oranjefeesten welke gehouden van 06 september tot 09 september 2017 van de Oranjevereniging Nieuwleusen vervolgen ze na het dagprogramma het programma met allereerst een show met OUDE TRACTOREN, OLDTIMERS en STATIONAIRE MOTOREN en FORD TREFFEN. Vanaf 18.00 uur verzamelen de deelnemers zich op het evenemententerrein en zijn de voertuigen te bewonderen. Om 18.45 uur start de rondrit door Nieuwleusen waarna om 19.30 uur de voertuigen weer terug zullen keren op het evenemententerrein.

Later op de avond, rond 20.00 uur, vindt de officiële opening van de Oranjefeesten 2017 plaats in de feesttent. Dit is tegelijk het startschot voor de cabaretavond. Ook dit jaar zal de tent weer verwarmd zijn en wordt na 20.00 uur geen toegang tot de tent meer verleend. Wees er dus op tijd bij! KOOP KAARTEN!.

LET OP: tijdens de Oranjefeesten geldt: GEEN BANDJE, GEEN BIER

s Middags en s avonds zijn de kermisattracties geopend.



De Oranjevereniging Nieuwleusen is op zoek naar deelnemers voor een show met oldtimers, traktoren en stationaire motoren tijdens de Oranjefeesten te Nieuwleusen op woensdag 6 september 2017 van 18:00 tot 20:30 uur.

De show wordt gehouden op het evenemententerrein aan de Bosmansweg.

Deelname is gratis. Wij zorgen zelfs voor een leuke attentie en een versnapering.

Dus heeft u iets moois en wilt u het delen met het dorp Nieuwleusen? Kom dan ook naar de deze show/rondrit!

Wenst u meer info? stuur een mail naar eetenkate@kpnplanet.nl

De tocht start op woensdagavond 06 september 2017 om 18.45 uur en zal een klein uurtje duren, de trekkers zullen als eerste vertrekken gevolgd door de overige voertuigen.

Deelname is gratis en elke deelnemer ontvangt ook nog een leuke attentie dus heb je een oldtimer, tractor of stationaire motor staan kom dan ook naar het feestterrein aan de Bosmansweg.

Programma:
18.00 uur Deelnemers verzamelen zich en showen hun voertuigen op het evenemententerrein
18.45 uur rondrit door Nieuwleusen
19.30 uur Deelnemers zijn terug op het evenemententerrein en showen hun voertuigen. De tocht duurt een klein uurtje en start om 18.45 uur vanaf het evenemententerrein.

Na afloop van de rondrit kan iedereen napraten over de oldtimers en eventueel gaan genieten van een optreden in de feesttent!

Meer informatie:

Oranjevereniging Nieuwleusen e.o.
Postbus 27
7710 AA Nieuwleusen
oranjevereniging.nieuwleusen@gmail.com

« Terug naar de agenda