Historie op de veluwe herleeft Zuuk bij Epe

Bekijk de website

Korte Spiekerweg 3, Epe

15 juli 2018

Toegevoegd door

Beschrijving Historie op de veluwe herleeft Zuuk bij Epe Epe

14 & 15 Juli 2018 is er weer de Historie op de veluwe herleeft aam de Korte Spiekerweg te Zuuk (gl).

Het is en blijft een oldtimershow in de breedste zin van het woord. Naast de vele tractoren, auto's, trucks, bussen en motoren zijn er ook legervoertuigen, stationaire motoren bromfietsen en stoom machines. De modelbouwclub geeft demonstraties met modelboten en modelauto's. Daarnaast is ook weer een groot marktgedeelte aanwezig waar o.a. oude ambachten te zien zijn en waar van alles te koop is op hobby gebied, beide dagen worden opgeluisterd door live muziek.

Aan de kinderen is ook weer gedacht, zij kunnen bussen gooien, sjoelen, grabbelen, etc. en er staat een groot springkussen op het terrein.
De entreeprijs is historisch laag nl. € 3,50 per persoon. Kinderen tot 14 jaar hebben gratis toegang en er is voldoende gratis parkeerruimte beschikbaar.
Deelname met oldtimers aan het evenement is gratis incl. een leuke herinnering na afloop. Voor deelnemers is er een beperkte mogelijkheid tot overnachten, stromend water en toilet zijn aanwezig.

Op de zaterdagavond is er voor de deelnemers met aanhang een gezellige barbecue, in de tent met muziek.

Het evenement vindt plaats in de buurtschap Zuuk in de Gemeente Epe aan de Korte Spiekerweg /Zuukerenkweg (e.e.a. wordt duidelijk met borden aangegeven).

Openingstijden: zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Deelname op 1 van beide dagen is ook mogelijk.

Voor inlichtingen: p/a Hezeweg 39 8166 AP Emst tel. 06-54.25.60.76

« Terug naar de agenda